duminică, 26 decembrie 2021

Scopul rugăciunilor


Uniunea prin dăruire cu Ființa absolută este scopul tuturor rugăciunilor. Prin credință totul este posibil. 

Sinele și Divinitatea sunt unul si același lucru. Închinarea a tot ce ești si a tot ce ai Divinității este calea perfectă de a te uni cu ea si a scăpa astfel definitiv de karmă si suferință.

Dintre știintele practice care ajută foarte mult la uniunea cu Divinitatea se evidențiază yoga. Principiile Yama si Niyama, care corespund in esență celor zece porunci creștine, sunt baza evoluției spre Conștiința Divină. 

Toate religiile sunt bune deoarece scopul lor este binele si ordinea universală. Religia trebuie cinstită mereu deoarece ea este izvorul tuturor științelor care au contribuit la dezvoltarea civilizației, printre care putem aminti filozofia, psihologia, dreptul, literatura, matematica, economia, medicina, bazele cunoașterii de sine. 
Trebuie întâi să cunoști frica pentru a obține curajul. 
În cele din urmă religia sociala conduce la religia interioară, măiestria prin care te poți uni cu Divinitatea. 
Gândirea pozitivă are forță creatoare mai ales în cel care a trecut prin iadul gândirii negative si nu mai are nicio îndoială cu privire la utilitatea ei. 


Timp pentru a te bucura de fericire și viață

(in English below) Manifestarea este negreșit o proiecție a minții acționând prin intermediul atomului. Tot ce avem de aflat este cum să fim...